Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Zahia Dehar részvételével nyílt meg az első Zahia butik Párizsban

2014. február 16. 23:55 - linkNapló

Csillogó átlátszó ruhában – az egykori tini prostituált Zahia Dehar részvételével nyílt meg az első Zahia butik Párizsban (dailymail.co.uk – 2013. július 4.)

Zahia két divatbemutatón felvonultatott fehérnemű, esküvői ruha és női nyári divat kollekció darabjai ezidáig az áhítozó hölgy vásárlók számára elérhetetlen volt. Tavaly nyáron fehérnemű és esküvői ruha szerepelt a kollekcióban – idén, a Párizsi Divat Hét bemutatóján már Zahia saját tervezésű női ruhákat is felvonultatott.

Zahia Shop Paris – Korábbi call-girl Zahia Dehar “fehérnemű és sütemény” butik megnyitója Párizsban

Zahia Dehar csillogó átlátszó hálós ruhát viselt Párizsban az első Zahia butik megnyitóján

Zahia Dehar csillogó átlátszó hálós ruhát viselt Párizsban az első Zahia butik megnyitóján

Statikus címkék: Zahia két divatbemutatón felvonultatott fehérnemű, esküvői ruha és női nyári divat kollekció darabjai ezidáig az áhítozó hölgy vásárlók számára elérhetetlen volt – Zahia Shop Paris – Korábbi call-girl Zahia Dehar “fehérnemű és sütemény” butik megnyitója Párizsban – Zahia Dehar részvételével nyílt meg az első Zahia butik Párizsba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr345817785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása