Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Del-Medico Péter Fia I. magyar szalámi gyára Budapesten, II. Batthyány-utcza 7. számban volt (legalábbis 1885-ben biztos)

2015. február 23. 23:16 - linkNapló

Amikor még a szalámi szezonális termék volt...

Del-Medico Péter Fia I. magyar szalámi gyárának hirdetése 1885-ben

Del-Medico Péter Fia I. magyar szalámi gyárának hirdetése 1885-ben

Del-Medico Péter Fia
I. magyar szalámi gyára
Budapesten, II. Batthyány-utcza 7.
Alapittatott 1850-ben.
Kitüntetések: Bécs? Páris, Sz.-Fehérvár.

A t. cz. közönség becses figyelmébe ajánlja kitűnő készítményeit, melyek a legjobb minőségben árusittatnak el. A gyártásnál folyton szemmel tartott pontosság és gondosság következtében minőség tekintetében a legjobbak és mint ilyenek a legkedveltebbek.

Küldemények vidékre és külföldre utánvétel mellett , legkisebb láda netto 15 kgramm. Csomagolásnál csak az önköltséget számittatnak fel. Eladási idény deczember közepétől junius végéig.

Szólj hozzá!
Címkék: 1885

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr377210225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása