Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Választási relikvia - a Nemzeti Választási Iroda hivatalos golyóstolla a 2014-es országgyűlési képviselő választásra

2014. április 17. 19:13 - linkNapló

Relikvia - hivatalos golyóstoll a 2014-es országgyűlési képviselő választásra. A sajtóinformációk szerint 165 ezer darab készült belőle - egyet sikerült emlékül megszereznem. A Szavazat Számláló Bizottság tagjai - a törvényi előírásoknak megfelelően - csak ezt a tollat használhatták.

Országgyűlési képviselő választás 2014 - hivatalos golyóstoll (hivatalos íróeszköz)

Országgyűlési képviselő választás 2014 - hivatalos golyóstoll hivatalos íróeszköz

A törvényi előírásoknak megfelelően a Nemzeti Választási Iroda biztosította a szavazókörök, a Szavazat Számláló Bizottságok számára.

A hivatalos választási golyóstoll elemei

A hivatalos választási golyóstoll elemei

relikvia Nemzeti Választási Iroda hivatalos golyóstoll 2014 országgyűlési képviselő választás

Statikus címkék: Választási relikvia - a Nemzeti Választási Iroda hivatalos golyóstolla a 2014-es országgyűlési képviselő választásra - Országgyűlési képviselő választás 2014 - hivatalos golyóstoll (hivatalos íróeszköz) - A hivatalos választási golyóstoll elemei.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr806048628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása