Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Hölgyek figyelmébe!!

2015. február 23. 22:00 - linkNapló

A mélyen tisztelt hölgyközönség becses figyelmét, az évek hosszú során át a legjobb hirnévnek örvendő divat- és szabászati műtermemre van szerencsém felhivni.

Párisi és berlini modellek után készült mantillák, kabátkák és felöltőkből minden idényre dúsan felszerelt raktárt tartok; műtermemben pedig a legfinomabb női toilettek mérték szerint készíttetnek.

Különös figyelmébe ajánlom továbbá a legújabb bel- és külföldi gyapju- és selyemárúkból legválasztékosabb raktáramat, valamint minden e szakmába vágó czikkeket.

A mélyen tisztelt hölgyközönséget raktáram és divattermem megtekintésére felhiva maradtam kiváló tisztelettel Deutsch Sándor az "Arany sas"-hoz Budapest, király-utcza 26. szám.

Reklám - hirdetés 1885-ből

Deutsch Sándor az Arany sas-hoz Budapest király-utcza 26 szám - hidetés 1885

Szólj hozzá!
Címkék: 1885

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr397209667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása