Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Két relikvia az 1960-as évekből - mércés tejesüveg és krém szaloncukorka doboz

2014. október 19. 01:16 - linkNapló

Két relikvia az 1960-as évekből

Ötven évet, fél évszázadot vészelt át - most továbbra is biztonságban van nálam a garázsban. Magyar Édesipar, a Budapesti Csokoládégyár terméke, krém szaloncukorka volt a dobozban (a képek a PIXLR online képszerkesztő PIXLR EXPRESS alkalmazásával készültek)

Régi szaloncukor doboz - 50 éves

Magyar Édesipar - Budapesti Csokoládégyár

Budapesti Csokoládégyár krém szaloncukorka

Fehér fehér, alumínium fóliás krém szaloncukorka - MSZ I. 9448

aluminium fóliás régi krém szaloncukor - Magyar Édesipar

Mércés tejesüveg, negyedliteres - még papírkorong zárta az üveg szájnyílását az 1960-as években (üvegszekció garázslakó)

Mércés tejesüveg - negyedlieres

Két relikvia az 1960-as évekből - mércés tejesüveg és krém szaloncukorka doboz

Statikus címkék: Két relikvia az 1960-as évekből - mércés tejesüveg és krém szaloncukorka doboz - Két relikvia az 1960-as évekből - Ötven évet, fél évszázadot vészelt át - most továbbra is biztonságban van nálam a garázsban. Magyar Édesipar, a Budapesti Csokoládégyár terméke, krém szaloncukorka volt a dobozban (a képek a PIXLR online képszerkesztő PIXLR EXPRESS alkalmazásával készültek) - Magyar Édesipar - Budapesti Csokoládégyár - Fehér fehér, alumínium fóliás krém szaloncukorka - MSZ I. 9448 - Mércés tejesüveg, negyedliteres - még papírkorong zárta az üveg szájnyílását az 1960-as években

Szólj hozzá!
Címkék: Relikviás

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr26806691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása