Webnaplóm

csillagszóró 1968 - lekvár ügy - fogaskerekű vasút menetrend 1885. évi - helló! 2015 van! - első Zahia YouTube video - Quaestor károsultak kárrendezési alap - valóban 444-szer - Calzedonia 2015

Folytatódó tendenciaként növekszik a Google képkereső felhasználóinak száma

2012. október 28. 00:31 - linkNapló

Egyre többen - folyamatosan növekvő számban - választják kereséseikhez a webes képkereső rendszereket, döntő többségében a Google képkeresőjét.

Az indokok természetesen sokrétűek, sokfélék lehetnek, de kétségtelen, hogy a képkereső azonnali vizuális válaszokat ad a kérdésre - a kereső kifejezésre - és a találati képlista egy képernyő oldalon sokszorosa a szöveges képkeresőének, jóval több találat tekinthető át. Feltehetően sokan úgy vélik, hogy a keresés témájához felkínált képek közül a releváns weboldalán biztosabban megtalálja a keresett tartalmat.

Egy bizonyos - üzleti tartalmaknál rendkívüli veszteségekkel jár a Google képkeresőjének figyelmen kívül hagyása. Webes publikációknál, szolgáltatói és kereskedelmi leírásoknál a képi illusztráció elengedhetetlen követelmény és alapvető üzleti érdek ezek magas szintű szakmai ismereteken alapuló illesztése a webkeresők képkereső rendszerébe.

Segítségre van szüksége? e-mail írjon!

A linkNapló blog látogatói - kattintson az alábbi linkre és a Last 50/5000 Visitors táblázat a blog utolsó ötven látogatójának webkeresőbe írt  kereső kifejezését és a felhasznált webkeresőt rögzíti:

http://extremetracking.com/open?login=linkes

Nap átlagban, a blog webkeresőből érkező látogatóinak 50% feletti részaránya a Google képkeresőt használja - a Google képkereső képtalálatokból választva, vizuális benyomás alapján dönt és kattint.

Folytatódó tendenciaként növekszik a Google képkereső felhasználóinak száma - Egyre többen választják kereséseikhez a Google képkereső rendszerét.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://linknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr734874001
süti beállítások módosítása